Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av köksutrustning, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 26 189 | 22 266 | 34 250 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 7 | -613 | 1 002 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 5 | -612 | 1 001 |
Årets resultat (tkr) | 15 | -48 | 650 |
Summa tillgångar (tkr) | 5 824 | 8 475 | 7 382 |
Antal anställda | 4 | 5 | 7 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 26 189 | 22 266 | 34 250 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 7 | -613 | 1 002 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 5 | -612 | 1 001 |
Årets resultat (tkr) | 15 | -48 | 650 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 443 | 178 | 676 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 5 381 | 8 297 | 6 705 |
Tillgångar (tkr) | 5 824 | 8 475 | 7 382 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 3 062 | 3 047 | 3 095 |
Obeskattade reserver (tkr) | 269 | 429 | 971 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 493 | 4 999 | 3 316 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 5 824 | 8 475 | 7 382 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 1 600 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 4 | 5 | 7 |
Omsättning per anställd (tkr) | 6 547 | 4 453 | 4 893 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.0% | -2.8% | 2.9% |
Soliditet | 55.9% | 39.6% | 51.4% |
Kassalikviditet | 168.1% | 129.6% | 148.8% |
Kökshuset i Halmstad AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Listab AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av köksutrustning, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.